Hudvårdskurs och Spaträffar online

Nyfiken på en Hudvårdskurs eller Spa träff online med dina vänner eller kollegor?

Jag guidar er genom en enkel hudvårdsrutin med naturliga och ekologiska produkter. Ni får även en utbildning i naturlig hudvård och varför vår hud mår så mycket bättre när vi använder produkter som är både snäll mot vår hud, kropp och miljö. 

Kortare Hudvårdskurs:

Ni kan välja att boka en kortare hudvårds kurs där ni får en visning och genomgång av en hudvårdsrutin med Rosenseriens produkter.

Kurslängd: 30 min

Kostnad: 0 kr

Hudvårdscoachning: Efter kursen finns möjlighet att få en privat hudvårdscoachning med hudanalys för just din hudtyp och vilka produkter som passar dig.

Produktprover: Deltagare får möjlighet att efter kursen beställa hem 4 st miniprover utan kostnad ( miniprover är tester för att känna på lukt och känsla på handryggen , precis som du gör när du känner på en produkt i butik )

Utlottning av produkter. Efter kvällen lottas valfri produkt ut bland de som deltagit. Vid 1-4 deltagare lottas en produkt ut, vid 5 deltagare eller fler lottas 2 produkter ut.

Rabatt: Alla deltagare får en personlig rabattkod som kan nyttjas i webshopen vid ett köp.

Spakurs:

Detta är en mycket rolig och uppskattad aktivitet, som ger lite guldkant på vardagen. Inför denna kurs får ni prover hemskickade i förväg och under träffen guidar jag er genom en härlig hemmaspa rutin som ger er en mjuk ren hud och ett härligt glow.

Kurslängd:  ca 1,5  timme 

Kostnad: 195 kr per / person

Produkterbjudande i samband med träffen: Vid köp av ett Hudvårdspaket ( Rengöring, Fuktspray, Fuktkräm, Ögonkräm ) så får du tillbaka kostnaden för Spaträffen. 

Värdinnegåva: Du som är värd / värdinna för träffen får välja 1 valfri produkt från rosenserien/chokladserien vid 1- 4 deltagare och 2 produkter vid 5 eller fler deltagare.

Senast en vecka innan kursen skickas prover, makeupsvamp,  chokladpraliner ut till alla deltagare.

 

Vad ingår i båda kurserna?

Hudvårdscoachning: Efter kursen finns möjlighet att få en privat hudvårdscoachning med hudanalys för att se vilka produkter som passar just dig.

Hur går kursen till? 

Kurserna hålls online via Zoom eller annan online mötesorganisatör. Länk och det praktiska skickas ut i god tid före mötet. Du bjuder själv in dina vänner eller kollegor efter att vi hittat passande datum och tid. Jag skickar ut provkit till Spa kursen efter att du samlat in adresserna till alla deltagare och gett dem till mig. 

Intresserad av spa/hudvårdskväll lokalt i Östersund? 

Kontakta mig gärna så pratar vi ihop oss om ett paket som passar er. 

 

Varmt välkommen med din intresseanmälan nedan.

 

/Angelica