Om mig

Varmt välkommen till min sida och webshop.

Jag heter Angelica har ett brinnande intresse för naturlig ekologisk hudvård och hälsa och utbildar mig just nu till Naturkosmetisk Frisk & Skönhetsterapeut.

Sedan tonårstiden har jag haft problem med min hud i form av acne och utslag och jag har sedan dess varit på ständig jakt efter de ultimata produkterna som skulle bota min hud. 

Jag har nog testat större delen av hudvårdsmarknaden under de senaste 25 åren. Allt i jakten på att få en fin hud. Under tonåren åt jag antibiotika och i tjugoårsåldern ett starkt A vitaminpreparat. Jag har genom åren även använt mig av alla möjliga olika starka hudvårdsprodukter.

Detta hjälpte min hud under några år men slog tyvärr ut resten av min kropp med bestående magproblem och svampinfektioner och fortsatta problem med min hud.

Med en ändrad kost och när jag bytte till en naturlig snäll hudvårdsrutin med färre produkter så har min hud lugnat ned sig och känns idag friskare än någonsin. 

Nu vill jag hjälpa fler till en bättre hudhälsa genom att stötta kroppen både inifrån och utifrån med rätt näring och snälla hudvårdsprodukter.

I min webshop hittar du endast skonsamma naturliga och ekologiska produkter som jag själv använder och som får just min hud att må så bra. 

Ta gärna kontakt med mig om du har frågor eller funderingar eller om du behöver hudvårdscoachning inför köp i min butik. 

//Angelica