Om mig

Varmt välkommen till min sida och webshop.

Jag heter Angelica har ett brinnande intresse för naturlig ekologisk hudvård och holistisk hälsa.

Sedan tonårstiden har jag haft problem med min hud i form av acne och utslag och jag har sedan dess varit på ständig jakt efter de ultimata produkterna som skulle bota min hud. 

Jag har nog testat större delen av hudvårdsmarknaden under de senaste 25 åren. Allt i jakten på att få en fin hud. Under tonåren åt jag antibiotika och i tjugoårsåldern ett starkt A vitaminpreparat. Detta hjälpte min hud under några år men slog tyvärr ut resten av min kropp med bestående magproblem, svampinfektioner och fortsatta problem med min hud.

Med en ändrad kost och när jag bytte till en naturlig snäll hudvårdsrutin med rena naturliga och färre produkter så har min hud lugnat ned sig och känns idag friskare än någonsin. 

Min stora passion är att hjälpa fler till en bättre hudhälsa genom att ge råd, behandla och ge vägledning. Jag har sett så fina resultat när kroppen stöttas i sin självläkning både inifrån och utifrån med rätt näring och snälla hudvårdsprodukter. Min stora drivkraft är därför att få bidra med just detta! 

I min webshop hittar du endast skonsamma naturliga och ekologiska produkter som jag själv använder och som får just min hud att må sitt bästa.

Ta gärna kontakt med mig om du har frågor eller funderingar eller om du behöver hudvårdsråd  inför köp i min butik. 

 

//Angelica